RTV Drenthe lanceert Dreuge Worst TV

Dreuge Worst TV
Dreuge Worst TV, vanaf maandag te zien op TV Drenthe © RTV Drenthe
RTV Drenthe kondigt met veel enthousiasme de lancering aan van een nieuw themakanaal: Dreuge Worst TV. Vanaf volgende week maandag krijgen kijkers de mogelijkheid om 24 uur per dag het fascinerende droogproces van worsten aan de wiemel te volgen, exclusief op de website van RTV Drenthe.
De keuze om Dreuge Worst TV te introduceren komt voort uit de groeiende populariteit van slow-tv, letterlijk: langzame televisie. "We hebben gemerkt dat ons publiek steeds meer interesse toont in dit soort tv. Hiermee willen we inspelen op deze behoefte en onze kijkers een unieke ervaring bieden", zegt eindredacteur Martin van der Veen.

Andere themakanalen

Van der Veen benadrukt dat dit nieuwe themakanaal past binnen de recente ontwikkelingen van de omroep. "Vorig jaar hebben we met succes Radio Drèents en Blues Radio Drenthe gelanceerd, twee themakanalen waar de hele dag door specifieke muziekgenres te beluisteren zijn. We zijn erg benieuwd of een kanaal met bewegende beelden ook op dezelfde enthousiaste reacties kan rekenen bij ons publiek."
De officiële lancering van Dreuge Worst TV staat gepland voor aankomende maandag om 11.30 uur. Vanaf dat moment kunnen kijkers het droogproces van de worsten live volgen via het speciale kanaal op dreugeworst.tv. Na twee weken is het proces klaar, dan zal de worst ook getest worden.
RTV Drenthe lanceert Dreuge Worst TV!

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.