E&O nog één punt verwijderd van lijfsbehoud

E&O was met 24-34 te sterk voor DSVD.
© RTV Drenthe/Stijn Steenhuis.
HANDBAL - De dames van E&O hebben in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie een belangrijke overwinning geboekt tegen DSVD: 24-34.
Door de overwinning in Deurningen staat E&O tweede in de degradatiepoule en is de ploeg van Jan Gerald Mulder bijna zeker van lijfsbehoud in de Eredivisie.
"Dit was van onze kant een hele goede wedstrijd, want we hebben onafgebroken voor gestaan'', vertelde Mulder. ''In de tweede helft liepen we steeds verder uit, dus de overwinning is volledig terecht. Als we volgende week gelijkspelen of winnen, dan spelen we ook komend seizoen op het hoogste niveau."

Zelfs nederlaag hoeft niet desastreus te zijn

DSVD staat bovenaan in de degradatiepoule met 9 uit 5, gevolgd door E&O met 6 uit 5. Volendam bezet de derde plek met 6 uit 5 en PSV staat laatste met 5 uit 5. E&O speelt volgende week thuis tegen Volendam. Zelfs een nederlaag hoeft niet desastreus te zijn voor E&O, maar dan mag PSV niet winnen tegen DSVD.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.