Rolder Boys stelt kampioensfeest Roden uit na zege bij SC Stadskanaal

Rolder Boys won met 3-1 bij SC Stadskanaal.
© Rolder Boys website
VOETBAL - Roden kon dit weekend kampioen worden, maar was daarvoor wel afhankelijk van het resultaat bij SC Stadskanaal - Rolder Boys. Rolder Boys moest punten verspelen maar won met 3-1. Daardoor is het kampioensfeestje van Roden nog heel even uitgesteld.
Siemen Krikke bracht Rolder Boys in de eerste helft met twee treffers aan de leiding en die voorsprong kwam na de onderbreking niet meer in gevaar. Helemaal niet nadat Niels Stoffers de voorsprong in de slotfase nog verder uitbouwde. De thuisploeg deed daarna nog wel iets terug, maar de overwinning was verdiend, vertelde trainer Rick Slor.
''We hadden de wedstrijd voor rust al kunnen beslissen want los van de doelpunten die vielen, kregen we nog veel kansen om ruimer afstand te nemen. Daardoor lieten we SC Stadskanaal veel te lang in leven, want er ontstond een hele andere tweede helft waarin de verschillen zeker niet groot waren.

Huid duur verkopen

Slor was blij met de overwinning, maar realiseert zich dat Rolder Boys de titel kan vergeten. ''Het is natuurlijk leuk dat we het feest voor Roden nog even hebben kunnen uitstellen. Zij gaan het zeker niet meer uit handen geven, maar wij willen onze huid tegen Roden zo duur mogelijk proberen te verkopen, omdat wij ons in ieder geval nog willen plaatsen voor de nacompetitie.''
Rolder Boys komt voor het eerst weer in actie op zondag 12 mei en speelt dan in eigen huis tegen Roden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.